Type at least 1 character to search

Viser alle 6 resultater

 • Om verdens ende

  Filosofen Deborah Danowski og antropologen Eduardo Viveiros de Castro belyser i denne boka de mest utbredte forestillingene om verdens ende i lys av den truende klimakatastrofen. De framlegger en radikal og pluralistisk filosofisk antropologi som gir grunnlag for en ny humanistisk debatt om de menneskeskapte miljøødeleggelsene. En bok om verdens ende, en bok som gir håp.
  Boken er oversatt av Kjersti Velsand.

  299 kr
 • Teknodiversitet

  I en serie geopolitiske essays kobler Yuk Hui kunstig intelligens, høyreekstremisme, pandemi og økologisk krise sammen med de dypeste tanketradisjonene fra både Østen og Vesten.

  299 kr
 • Vital materie

  I denne banebrytende boka undersøker den amerikanske filosofen Jane Bennett materiens egen virkekraft og utfordrer dermed grensene for hva og hvem som kan regnes som en politisk aktør.

  299 kr
 • Menneskedrivhuset

  Med en uvanlig idérikdom og et vell av slående formuleringer stiller den tyske filosofen Peter Sloterdijk spørsmålet om hvor mennesket og dets verden er på vei en tid preget av det kunstige og kunstferdige.

  299 kr
 • Akselerasjon

  Akselerasjonismen er en filosofisk retning som har et positivt forhold til utviklingen innenfor vitenskap, kunst, teknologi og medier, og som bruker denne som utgangspunkt for å kritisere samfunnet.

  299 kr
 • Metafysikk for vår tid

  Armen Avanessian forsøker i «Metafysikk for vår tid» å gjøre de klassiske metafysiske kategoriene fra filosofihistorien – substans og aksidens, form og materie, liv og død – relevante for vår egen tid.

  299 kr
a

Create a cutting-edge online store in no time. It’s incredibly easy with Elson.

Contact us
Follow us
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du er automatisk med i trekningen av en Existenz t-skjorte – gratis tilsendt.