Type at least 1 character to search

Viser alle 7 resultater

 • Solens politikk

  Oksana Timofejeva

  «Solens politikk» er et fortettet og medrivende essay om solens filosofi. Timofejeva tar utgangspunkt i Batailles teorier om solens økonomi og solens vold, og viser hvordan disse teoriene er relevante i en verden som er preget av COVID-19-pandemien og klimaendringer. Med referanse til Walter Benjamin tar Timofejeva opp voldens vanskelige problem, som er påtrengende for alle som er undertrykket.

  299 kr
 • Om verdens ende

  Deborah Danowski og Eduardo Viveiros de Castro

  Filosofen Deborah Danowski og antropologen Eduardo Viveiros de Castro belyser i denne boka de mest utbredte forestillingene om verdens ende i lys av den truende klimakatastrofen. De framlegger en radikal filosofisk antropologi som gir grunnlag for en ny humanistisk debatt om de menneskeskapte miljøødeleggelsene. Boka er oversatt av Kjersti Velsand.

  299 kr
 • Teknodiversitet

  Yuk Hui

  I en serie geopolitiske essays kobler Yuk Hui kunstig intelligens, høyreekstremisme, pandemi og økologisk krise sammen med de dypeste tanketradisjonene fra både Østen og Vesten. Boka er oversatt av Anders Dunker.

  299 kr
 • Vital materie

  Jane Bennett

  I denne banebrytende boka undersøker den amerikanske filosofen Jane Bennett materiens egen virkekraft og utfordrer dermed grensene for hva og hvem som kan regnes som en politisk aktør. Boka er oversatt av Anders Dunker.

  299 kr
 • Menneskedrivhuset

  Peter Sloterdijk

  Med en uvanlig idérikdom og et vell av slående formuleringer stiller den tyske filosofen Peter Sloterdijk spørsmålet om hvor mennesket og dets verden er på vei en tid preget av det kunstige og kunstferdige. Boka er oversatt av Anders Dunker.

  299 kr
 • Akselerasjon

  Armen Avanessian

  Akselerasjonismen er en filosofisk retning som har et positivt forhold til utviklingen innenfor vitenskap, kunst, teknologi og medier, og som bruker denne som utgangspunkt for å kritisere samfunnet. Boka er oversatt av Anders Dunker

  299 kr
 • Metafysikk for vår tid

  Armen Avanessian

  Armen Avanessian forsøker i «Metafysikk for vår tid» å gjøre de klassiske metafysiske kategoriene fra filosofihistorien – substans og aksidens, form og materie, liv og død – relevante for vår egen tid. Boka er oversatt av Lars Holm-Hansen

  299 kr
a

Create a cutting-edge online store in no time. It’s incredibly easy with Elson.

Contact us
Follow us
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du er automatisk med i trekningen av en Existenz t-skjorte – gratis tilsendt.